Διαβάστε για τα Χανιά

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων
Συγχρηματοδότηση 70% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΕΓΤΠ.Ε-Π και το Ελληνικό Δημόσιο - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Συγχρηματοδότηση Ελληνικό Δημόσιο και ΕΕ
Σκέψεις - Απόψεις
Αγροτουρισμός & ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Εκτύπωση E-mail
  Ο Αγροτουρισμός  είναι αγροτική δραστηριότητα και  θα έπρεπε το επισπεύδον Υπουργείο  να ήταν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων-ΥπΑΑ&Τ. Το περιβάλλον το χειρίζεται το Υπουργείο Περιβάλλοντος, Χωροταξίας & Δημοσίων Έργων–ΥπεΧωΔΕ και απονέμει την αναγνώριση ecoLabel στα ξενοδοχεία (του ΥπΑΤ), ενώ η διαχείριση των δασών, της γης και των υδάτων είναι στο ΥπΑΑ&Τ.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγροτουριστική Επιχείρηση μια νέα πραγματικότητα Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο Δημήτρης Μιχαηλίδης,

 

 02 July 2008

Κάπου στην δεκαετία του 1980, στελέχη του Υπουργείου Γεωργίας (Αγροτική Οικιακή Οικονομία) και η τότε Γενική Γραμματεία Ισότητας, προώθησαν αγροτουριστικά μοντέλα που εφαρμόστηκαν με επιτυχία στην υπόλοιπη Δυτική Ευρώπη.

διαβάστε περισσότερα 

 
Leader προγραμματική περίοδος 2007 – 2013 Εκτύπωση E-mail
Οι δράσεις που αφορούν την ενθάρρυνση φορέων για συλλογικές δράσεις και συνεργασίες σε τοπικό,  διατοπικό και διεθνικό επίπεδο εξακολουθούν να αποτελούν τις σημαντικότερες δράσεις και στην τέταρτη περίοδο.»

 Στράτος Μηλιδάκης, υπεύθυνος Ευρωπαϊκών προγραμμάτων ΟΑΔΥΚ

 Συνέντευξη στον Ματθαίο Φραντζεσκάκη

 

διαβάστε περισσότερα

Διαβάστε περισσότερα...
 
Αθλητικός Τουρισμός και Ευρωπαϊκή Αθλητική Πολιτική Σήμερα! Εκτύπωση E-mail
Γράφει ο Δρ.Δημήτρης Τερζάκης

T.E.I. of Crete

 

Ο αθλητικός τουρισμός μπορεί να θεωρηθεί ως μια κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα με σημαντική συμβολή στους στρατηγικούς στόχους της αλληλεγγύης και της ευημερίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι μια δραστηριότητα η οποία στηρίζεται στους τομείς του τουρισμού, του αθλητισμού και του πολιτισμού.
Διαβάστε περισσότερα...
 
Αγροτουρισμός και ανάπτυξη Εκτύπωση E-mail

Στην εποχή της μαζικής παραγωγής τουριστικών υπηρεσιών και της τυποποιημένης συμπεριφοράς, όλο και περισσότερο καθίσταται αναγκαία από πολλούς η πνευματική και ψυχική ξεκούραση, μακριά από τα κοσμοπολίτικα τουριστικά κέντρα, τα ψεύτικα χαμόγελα και την τυποποιημένη συμπεριφορά και τα τουριστικά προϊόντα αμφίβολης ποιότητας.

Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 1 - 9 από 11