Διαβάστε για τα Χανιά

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων
Συγχρηματοδότηση 70% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΕΓΤΠ.Ε-Π και το Ελληνικό Δημόσιο - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Συγχρηματοδότηση Ελληνικό Δημόσιο και ΕΕ
Αγροτουριστικά Νεά
Ολοκλήρωση του 10ου Οδοιπορικού «Δρόμοι της Ελιάς» Εκτύπωση E-mail
Διάφορα
15.09.08

Ένα ειδικής σημασίας γεγονός με διεθνή απήχηση, το Πολιτιστικό Οδοιπορικό «Δρόμοι της Ελιάς 2008» έληξε μετά από 45 μέρες πορείας σε 12 χώρες. Οι συμμετέχοντες ακολούθησαν τα ίχνη δύο μεγάλων πολιτισμών, πρώτα των Δρόμων της Ελιάς και στη συνέχεια των Δρόμων του Μεταξιού και διέσχισαν τις εξής χώρες:

Τελευταία ανανέωση ( 15.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Το ετήσιο Συνέδριο των Νέων Αγροτών στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ (Αθήνα) Εκτύπωση E-mail
Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες
08.09.08
Την Παρασκευή, πρωΐ (10.00), 12 Σεπ 2008, στην ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ του Δήμου Αθηναίων, ξεκινά το ετήσιο 15ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών, με θέμα «Η μετά το 2013 εποχή».
Τελευταία ανανέωση ( 08.09.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Προχωρά η ανάδειξη των μνημειακών ελαιόδεντρων στην Κρήτη Εκτύπωση E-mail
Διάφορα
25.08.08
Γράφει ο ΝίκοςΜιχελάκης

Η ανάδειξη και αξιοποίηση των μνημειακών ελαιόδεντρων που υπάρχουν στην Κρήτηάρχισε ήδη και προχωρεί με ικανοποιητικούς ρυθμούς σε αρκετούς Δήμους τηςΚρήτης.

Ήδη οι ΔήμοιΒουκολιών και Κανδάνου στα Χανιά και ο Δήμος Ιεράπετρας στο Λασίθι πήραναποφάσεις στα Δημοτικά τους Συμβούλια να προχωρήσουν σε συνεργασία με τον ΣΕΔΗΚστην εκπόνηση των απαιτούμενων περιβαλλοντικών και τεχνικών μελετών για τηνανακύρηξη των ελαιόδεντρων που έχουν επισημανθεί από καιρό στους Δήμους τους,ως «μνημεία της φύσης» άλλα και την ανάδειξη και αξιοποίησή τους στη συνέχεια.

Τελευταία ανανέωση ( 24.01.09 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
Συλλογική δράση αγροτουριστικών επιχειρήσεων Εκτύπωση E-mail
Εκδηλώσεις - Δραστηριότητες
19.08.08
 

Ένα ακόμα βήμα προσπαθούν να κάνουν οι ακόμα μη θεσμοθετημένες αλλά λειτουργούσες στην πραγματικότητα αγροτουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα, την Δευτέρα έως Τετάρτη, 1-3 Σεπ 2008, στα καταλύματα της Κριτονού, στην τοποθεσία Θηνιά στην Κεφαλονιά.

Διαβάστε περισσότερα...
 
Το σινεμά η πιο δημοφιλής πολιτιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα Εκτύπωση E-mail
Διάφορα
06.07.08
O κινηματογράφος αποτελεί την πιο δημοφιλή πολιτιστική δραστηριότητα στην Ελλάδα σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας «Συμμετοχή σε πολιτιστικές δραστηριότητες» που πραγματοποιήθηκε από τη Γενική Γραμματεία της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας Ελλάδας.
Τελευταία ανανέωση ( 06.07.08 )
Διαβάστε περισσότερα...
 
<< Αρχική < Προηγ. 1 2 3 4 Επόμ. > Τελευταία >>

Αποτελέσματα 19 - 27 από 29