Διαβάστε για τα Χανιά

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων
Συγχρηματοδότηση 70% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΕΓΤΠ.Ε-Π και το Ελληνικό Δημόσιο - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Συγχρηματοδότηση Ελληνικό Δημόσιο και ΕΕ
Τετράδιο Πατριδογνωσίας Εκτύπωση E-mail

Αφήστε τις εντυπώσεις σας. Τη διαδρομή που σας μάγεψε. Ενημερώστε μας για τη γωνιά που πιστεύεται ότι πρέπει να επισκεφτούμε. Παράλληλα αφήστε τη φωτογραφική σας περιήγηση αλλά και το video από την περιήγηση σας στα Χανιά.

Σύνδεσμοι (ή δεσμοί ή διευθύνσεις ιστοσελίδων) 

Για να μας προτείνετε σύνδεσμο σε ιστοσελίδα σχετικό με τον Εναλλακτικό Τουρισμό στη Δυτική Κρήτη ακολουθείστε τις παρακάτω οδηγίες:

  • στην σελίδα παρουσίασης συνδέσμων, στην κορυφή πατήστε στην φράση "Προτείνετε νέο σύνδεσμο..."
  • στην σελίδα που θα παρουσιαστεί συμπληρώστε τα πεδία Όνομα, Κατηγορία, Url, Χρήση meta description, και Σύντομη περιγραφή (στο πεδίο Url συμπληρώστε την διεύθυνση της ιστοσελίδας)
  • πατήστε το εικονίδιο της δισκέτας που βρίσκεται πάνω δεξιά στην σελίδα

Η ιστοσελίδα που θα μας προτείνεται θα εμφανιστεί τις επόμενες μέρες, αφού επιβεβαιωθεί ότι αφορά τη θεματολογία της ιστοσελίδας μας.

Βίντεο 

Για να καταχωρήσετε ένα βίντεο στο chania-info.gr, αρκεί να πάτε στην ιστοσελίδα για την καταχώρηση βίντεο (http://www.chania-info.gr/index.php?option=com_seyret&Itemid=75&task=addlinkfront), να συμπληρώσετε το πεδίο Σύνδεσμος Βίντεο (π.χ. http://www.youtube.com/watch?v=M2-EPiA2Hi0) και να πατήσετε το κουμπί Αποστολή. Υποστηρίζουμε την καταχώρηση βίντεο από τις δημοφιλέστερες υπηρεσίες (Google, Youtube, κλπ).

Χάρτες 

Εάν θέλετε να προβάλουμε ένα google χάρτη που έχετε δημιουργήσει με το google earth ή με το google maps  δεν έχετε παρά να μας στείλετε το ανάλογο ΚΜΖ ή KML αρχείο αντίστοιχα στην διεύθυνση  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε . Έχετε υπόψη σας ότι η υπηρεσία  google maps σας παρέχει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε τους δικούς σας χάρτες και να τους διαθέσετε στο διαδίκτυο.

Διαδρομές, εντυπώσεις, κείμενα 

Στείλετε τις εντυπώσεις σας, μια διαδρομή που σας άρεσε, σχόλια για τη γωνιά που πιστεύεται ότι πρέπει να επισκεφτούμε. Γράψτε μας το κείμενό σας και στείλτε το ηλεκτρονικά στο  Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  και εμείς θα το αναρτήσουμε επωνύμως στην ανάλογη θεματική κατηγορία.

 


 
Επόμ. >