Διαβάστε για τα Χανιά

Επιλεγμένα Video

Επιλεγμένα Album

Μανωλικάκης Λεωνίδας

Μανωλικάκης Λεωνίδας

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων
Συγχρηματοδότηση 70% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΕΓΤΠ.Ε-Π και το Ελληνικό Δημόσιο - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Συγχρηματοδότηση Ελληνικό Δημόσιο και ΕΕ
Καλώς Ορίσατε στο Agrotour-crete.gr Εκτύπωση E-mail

Όσα και να βρείτε να γράφονται στις σελίδες που ακολουθούν και άλλα τόσα θα ήταν αδύνατον να αποτυπώσουν τον πλούτο που κρύβεται στις γωνιές της Δυτικής Κρήτης, στα Χανιά. Αλλά η ομορφιά δεν είναι σ΄αυτά που θα σας πουν αλλά σε αυτά που θα ζήσετε, αυτά που θα σας γίνουν βίωμα κατά την περιήγηση σας στον μαγικό τούτο τόπο. Από αυτές τις σελίδες επιδιώκουμε την ανάδειξη εκείνων των στοιχείων που θα σας προκαλέσουν να έρθετε να δείτε, να βιώσετε.

Ελάτε λοιπόν στα Χανιά. Περπατήστε και ανακαλύψατε τα μυστικά της Χανιώτικης Φύσης. Γευτείτε κάθε προϊόν της Χανιώτικης γης. Κυρίως όμως, αναμειχθείτε µε τους ανθρώπους, καθίστε μαζί τους στο ίδιο τραπέζι, ακούστε τις ιστορίες και τα μυστικά που θέλουν να μοιραστούν μαζί σας. Βιώστε την Κρητική Φιλοξενία. Ελάτε να γνωρίσουμε τον τόπο και τους ανθρώπους που επιχειρούν εναλλακτικά.

Επιλέξτε τα Χανιά για τις διακοπές σας, απολαύστε την μαγεία του τόπου και των ανθρώπων του. Όσο για την διαμονή σας, εντοπίστε οικονομικά και ποιοτικά ξενοδοχεία στο νομό με ένα μόνο click. Κάντε την κράτησή σας τώρα! 


 
< Προηγ.   Επόμ. >

Παραδοσιακά Χανιώτικα Επαγγέλματα

Διαβάστε περισσότερα... Έρευνα και καταγραφή παλιών Χανιώτικων επαγγελμάτων - Μαθαίνουμε την ιστορία, σχεδιάζουμε για το μέλλον .....

Χωριά με Φώτα Ανοιχτά

Διαβάστε περισσότερα... Ένα πρόγραμμα για την ήπια ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Κολυμβαρίου! .....