Διαβάστε για τα Χανιά

Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Χανίων
Συγχρηματοδότηση 70% από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ΕΓΤΠ.Ε-Π και το Ελληνικό Δημόσιο - Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων
Συγχρηματοδότηση Ελληνικό Δημόσιο και ΕΕ
Συζήτηση για θέματα του Δυκτιου Αγροτουρισμού Εκτύπωση E-mail

Εκδήλωση με θέμα «Η συνεργασία στα Δίκτυα βασική προϋπόθεση για την ανάπτυξη του Αγροτουρισμού» οργανώνει το Δίκτυο Αγροτουρισμού Δυτικής Κρήτης, την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, στις 6 το απόγευμα, στην αίθουσα της ΕΑΣ Αποκορώνου στον Βάμο. Στην εκδήλωση θα παρουσιασθεί ο οδηγός, ο χάρτης και το φυλλάδιο του αγροτουρισμού Δυτικής Κρήτης καθώς και το site του Δικτύου.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει ως εξής:


6 - 6.30 μ.μ.: Χαιρετισμοί.


6.30 - 6.45 μ.μ.: "Ενημέρωση για το Δίκτυο Αγροτουρισμού Δυτικής Κρήτης", από τον Λιοδάκη Αντώνη, πρόεδρο του Δικτύου Αγροτουρισμού Δυτικής Κρήτης.


6.45 - 7 μ.μ.: "Η συνεργασία του Δικτύου στην Κρήτη", από τον Παπαδάκη Γιάννη, πρόεδρο Παγκρήτιου Συνδέσμου Εναλλακτικού Τουρισμού.


7 - 7.15 μ.μ.: "Ο πολιτισμός και το περιβάλλον στην ανάπτυξη του Αγροτουρισμού", από τη Μηλιαράκη Κορίνα, πρόεδρο της Ένωσης Αγροτουρισμού Κρήτης.


7.15 - 7.30 μ.μ.: "Το θεσμικό πλαίσιο για τον Αγροτουρισμό", από τον Φραντζεσκάκη Νίκο, πρόεδρο Συνδέσμου Ενώσεων Αγροτουρισμού Ελλάδας.


7.30 - 7.45 μ.μ.: "Η συμβολή των Δήμων στην ανάπτυξη του αγροτουρισμού" από τον Ρούσσο Κυπριωτάκη, δήμαρχο Δήμου Νίκου Καζαντζάκη και πρόεδρο της Αναπτυξιακής Ηρακλείου.


7.45 - 8 μ.μ.: "Τα Ευρωπαϊκά προγράμμα για την ανάπτυξη του Δικτύου Αγροτουρισμού", από τον Μηλιδάκη Στράτο, υπεύθυνο Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ΟΑΔΥΚ.


8 - 8.15 μ.μ.: "Παρουσίαση οδηγού" από τον Αρετάκη Χρήστο, συγγραφέα ταξιδιωτικών οδηγών.


8.15 - 8.30 μ.μ.: Παρουσίαση ιστοσελίδας του Δικτύου από τον Καραγκουνάκη Άγγελο, "Next Step".


8.30 μ.μ.: Συζήτηση - παρεμβάσεις από τα μέλη και τους φίλους του Δικτύου Αγροτουρισμού.


 
< Προηγ.   Επόμ. >